نرم افزار حسابداری چیست؟

ساخت وبلاگ

آنچه باید در انتخاب نرم افزار حسابداری بدانید
اندازه سازمان شما در خرید نرم افزار مهم است.
فرهنگ مشاوره در خرید نرم افزار و فناوری اطلاعات را رعایت کنید.
خرید نرم افزار حسابداری یعنی دید بهتر و شفاف در هزینه ها به منظور تسریع وتسهیل تصمیم گیری با گزارش های به موقع.
پیش از خرید نرم افزار حسابداری، نیاز های خود را مشخص کنید تا مشخص شود کدام نرم افزار متناسب کدام نیاز است تا ماژول مورد نظر انتخاب شود و از پرداخت هزینه های اضافی خودداری گردد.
نرخ رشد کسب و کار خود را در نظر بگیرید و دامنه مشتریان و حد بزرگ شدن شرکت را بدانید تا مرتب نیاز به روز رسانی نرم افزار و پرداخت هزینه های پیش بینی نشده طراحی و به روز رسانی نشوید.
از مجموعه ای که نسبت به خرید نرم افزار اقدام می کنید، خدمات پشتیبانی تکنیکی مشخص دریافت کنید.
استعلام قیمتی از شرکت های دارای محوز از شورای عالی انفورماتیک را فراموش نکنید.
نرم افزار های حسابداری در قالب پردازش ابری (CLOUD COMPUTING) و هوش مصنوعی (ARTIFICIAL INTELLIGENCE)  روز به روز کاربرد بیش تری پیدا می کنند و در هزینه ها صرفه  جویی و تسریع عملکرد ها را در اختیار مدیران مالی قرار می دهند.
نرم افزار حسابداری خوب باید گزارش و تجزیه و تحلیل خوبی تولید کند و به شما در تحلیل یاری رساند.
نرم افزار حسابداری خوب باید گرافیک خوب داشته باشد تا شما در کار مداوم خسته نشوید.
نرم افزار حسابداری باید با اتوماسیون شما همراه شود. انواع و اقسام خروجی ها تولید و با نرم افزارهای مدیریت منابع انسانی (HRM) ، مدیریت روابط مشتری (CRM) و امثالهم همراستا شود.
قابلیت به روز رسانی آسان داشته باشد و باگ ها شناسایی و قابل رفع باشد.
قابلیت سفارشی سازی نرم افزار بسیار مهم است و باید با نیاز های شما هم گام سازی شود.
قابلیت اتصال به نرم افزار ها و سخت افزار های مورد نظر شما را داشته باشد.
قابلیت اتصال به زیر سیستم های مختلف مالی و اداری را داشته باشد.
قابل بسط و گسترش بوده و بتوان ماژوال های مختلف را روی آن نصب کرد.
امنیت بالا داشته و قابل هک شدن آن ضعیف باشد و مطابق با استانداردهای امنیت شبکه.
قابل اجرا شدن در پلتفرم های مختلف باشد.
روی پردازش ابری مشکل نداشته باشد.
چند کاربره باشد تا با تعیین سطح دسترسی، کاربران بتوانند به آن وصل شده و اطلاعات اضافه و گزارش گیری کنند.
امکان دسترسی به حسابداران خرد و ارشد بدهد.
داشبورد جامع و همه کاره داشته باشد تا دسترسی لحظه ای به اطلاعات امکان پذیر باشد.
حسابداری تحت وب را برای شما آسان کند.

انواع نرم افزار حسابداری


1. نرم افزار حسابداری فروشگاهی
فروشگاه های اینترنتی امروزه نیاز زیادی به سیستم مکانیزه انتقال کالا را دارند. در این مجموعه ها حجم خرید و فروش بالاست و بنابراین روند پخش کالاها و مسیرها افزایش پیدا می کند.

نرم افزار حسابداری فروشگاهی

از مهم ترین و استراتژیک ترین دارایی های جاری یک مجموعه انبار است و انبار داری یکی از مهم ترین موارد اداره درست و دقیق یک کسب و کار است. فرقی نمی کند که مجموعه ما یک فروشگاه کوچک باشد و یا یک کارخانه بزرگ. در هر کدام از آن ها انبارداری از نظر تعدادی و ریالی اهمیت فراوانی دارد.

2. نرم افزار حسابداری تولیدی

در نرم افزار هوشمند نوین با توجه به نیازهای مشتریان، اهمیت کالا و انبار در مجموعه های تولیدی و بازرگانی انبارداری با دقت بسیار طراحی شده است و با بخش حسابداری و تولید در ارتباط می باشد. انبار داری هوشمند نوین با سیستم حسابداری، بازرگانی و تولید ارتباط مستقیم دارد.

3. نرم‌ افزار حسابداری بازرگانی
در هر مجموعه اقتصادی، خواه یک کسب‌و‌کار کوچک باشد و یا یک کارخانه بزرگ تولیدی و بازرگانی، خرید و فروش از مهم ترین کارهای اجرایی است. مجموعه های بازرگانی با خرید کالا و خدمات و سپس فروش آن ها سود کسب می کنند و واحدهای تولیدی با خرید مواد اولیه، فرآوری و سپس فروش آن ها به در آمد می‌رسند. برای سود آوری و تداوم یک کسب وکار به مدیریت فرآیند خرید، فروش، سفارشات و پیش‌فاکتورها نیاز است.

مدیریت فرآیندهای سفارشات و پیش فاکتورها، اعمال کنترل‌های متنوع در هنگام صدور فاکتورها، عملیات تسویه، ارتباط مستقیم با حسابداری و انبار و امکانات فراوانی که در این بخش وجود دارد این نرم‌افزار را به نرم افزاری ویژه برای مدیران و حسابداران تبدیل کرده است.
بسیاری از مجموعه ها فقط داده های خود را در فرم های مربوط به خرید و فروش وارد می کنند و نرم افزار حسابداری چیست هوشمند نوین از همین بخش نیز گزارشات مورد نیاز خود را دریافت می کنند. مدیران بازرگانی و فروش در هر سازمانی به کنترل موجودی محصول، تحویل به موقع محصول به مشتری، کنترل مانده حساب مشتریان، و کنترل اعتبار مشتریان و موارد دیگر مربوط به فروش نظارت دارند و این نرم افزار ابزار مناسب جهت این نظارت را به آن ها می دهد.

4. نرم افزار حسابداری خدماتی
 

از مزایای بخش خدمات در نرم افزار حسابداری هوشمند نوین، یکپارچگی و قرار گرفتن آن درکنار سایر بخش ها مانند حسابداری و خرید و فروش می‌باشد که نتیجه آن صدور اتوماتیک اسناد حسابداری، کنترل بدهکاری و بستانکاری از نظر بهره‌گیری از خدمات وامکان گزارش‌گیری بهتر خواهد بود.

5. نرم افزار حسابداری پیمانکاری
 

هر مجموعه ای یک سری اموال و دارایی دارد که در اول سال مالی، با ارزش ریالی که دارند در سیستم ثبت می شود. همچنین استهلاک این اموال و دارایی را باید طی یک دوره مالی حساب کرده و هرساله به سازمان مربوطه گزارش ارائه شود.
سیستم اموال و دارایی های ثابت جهت کنترل و ثبت و نگهداری و محاسبات استهلاک و ارزش جاری اموال، دارایی های منقول و غیر منقول مورداستفاده قرار می گیرد.

نرم افزار حسابداری...
ما را در سایت نرم افزار حسابداری دنبال می کنید

برچسب : نرم افزار حسابداری چیست؟, نویسنده : الهه مرادی hnoviniha بازدید : 158 تاريخ : ساعت:

لینک دوستان

خبرنامه